Bent u op zoek naar PE-verpakkingen en folie?

Oosterwolde Plastic Industry is producent van PE-verpakkingen en folie. Specialiteiten van OPI zijn het produceren van folie, vellen, hoezen, zakken (los, verblokt, op stift of op koker), afvalzakken en inzamelzakken. Afvalzakken en inzamelzakken maakt OPI op een zeer efficiënte manier met moderne en snelle machines, desgewenst inclusief bedrukking, direct achter de extruder.

OPI is member van de OPACKGROUP. Onder de OPACKGROUP vallen de volgende bedrijven:

Oerlemans Plastics – Genderen – Giessen
PE-verpakkingen en folie
Tuinbouw – food – non-food – verpakkingsgroothandel

Plasthill Technical Films – Hillegom
Industriële PE-verpakkingen (tot 10 meter breed)

Perfon – Goor
Polypropyleen vellen en folie / Hotneedle en geponst

Oosterwolde Plastic Industry – Oosterwolde
PE-verpakkingen en folie / HDPE, MDPE & LDPE zakken, vellen en folie

Fardem Packaging – Edam
PE-verpakkingen en folie / Kunstmest – zout – bouw – polymeren – cement – diervoeder

Flexpak – Geldermalsen
Laminaatfolie – blokbodemzakken – vellen – rondellen

Verpakkingsindustrie Stempher – Rijssen
Extrusie LDPE – LLDPE – MDPE – Coex – Papier

Een sterk team van vakmensen in verpakking

OPI produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele folies en verpakkingen in papier en kunststof varianten. OPI maakt onderdeel uit van de OPACKGROUP: zeven fabrikanten, tien productielocaties, een zelfstandig onderzoekslab, in home reprografie en meer dan 750 vakmensen met een schat aan ervaring! Wij willen jou graag ontzorgen; van ontwerp tot en met de productie van de verpakkingen.

Meer dan 3.000 producten op maat gemaakt

In onze digitale productomgeving ontmoeten innovatie en duurzaamheid elkaar in het gevarieerde aanbod van flexibele verpakkingsoplossingen op maat. Dit kan via onze maatwerk producten of via het complete portfolio van de OPACKGROUP, waar wij onderdeel van uitmaken.

Met een gezonde mix van kennis en passie voor het verpakkingsproduct zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde verpakkingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van de hedendaagse dynamische markt, maar deze zelfs overtreffen!

Thuis in alle markten

In onze digitale marktomgeving heeft u als bezoeker dé bestemming bereikt voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen in een breed spectrum van sectoren. Deze verdelen wij in hoofdgebieden food, non-food en agri/horticulture.

Ontdek de gedetailleerde marktselecties van ons bedrijf én moederbedrijf OPACKGROUP, die nauwgezet zijn afgestemd op specifieke branchebehoeften. Met focus op maatwerk en innovatie ontdekt u de perfecte verpakkingsoplossingen, die uniek ontworpen zijn voor uw bedrijf.

Ervaar onze expertise in verpakkingen voor verschillende markten – uw reis naar oplossingen op maat begint hier!

Denk in oplossingen

Maak kennis met de oplossingen van OPI: onze online hub – gewijd aan de unieke eigenschappen van verpakkingen. Ontdek innovatieve, duurzame oplossingen op maat voor diverse industrieën. Denk aan bijvoorbeeld flexibele verpakkingsopties, die zijn ontworpen voor ultieme productbescherming en verantwoordelijkheid voor het milieu.
Help ons bij het vormgeven van een groenere, efficiëntere toekomst – samen kunnen we impact maken! Een paar voorbeelden:

  • opackgroup-check
    communicatie op verpakking
  • opackgroup-check
    tegengaan voedselverspilling
  • opackgroup-check
    CO2-reductie

Laatste nieuws

Lees meer over onze laatste ontwikkelingen, publicaties, blogs en artikels met derden in OPI newsroom.

naar nieuwsoverzicht